Hvordan Trump ble den russiske mafias horebukk

NYHETER FRA den 29. november, 2017

 

Syria: NSA Acknowledges Salman Role in 2013 Ghouta Attacks

Relatert:

NYHETER FRA DEN 30. nov. 2017

 

Tidligere nyheter

fra min andre blogg: www.lyttlitt.wordpress.com

 

FORSKERE ADVARER OM AT HACKERE NÅ KAN STJELE INFO FRA VÅRE HJERNER PÅ LANG AVSTAND -TRÅDLØS TANKEKONTROLL ER HER: “SMARTSTØV”

Forskere advarer at hackere nå kan stjele info fra våre h… Teknologisk terror og kriminalitet 17.10.2016 09:57 Publisert Syv framtidige tankekontrollmetoder   7 Future Methods of Mind Control TOPICS:Consciousnessmind controlNicholas West June 2, 2013 By Nicholas West The mission of a small “elite” group to control the masses is nothing new. It has always been […]

AMERIKAS INVASJON AV UTENOMJORDISKE VESENER, FORBUD MOT KRYSNING AV ARTER FJERNES, “SUPERMENNESKER” SKAPES

“Dyrmenneske” – “Dyriske menneske” (Beast-man) Amerikas invasjon av utenomjordiske vesener, Forbud mot k… Teknologisk terror og kriminalitet 16.10.2016 19:28 Publisert By Preston James, Ph.D on October 8, 2016alien invasion, beyond black, censorship, disclosure, Dracos, ET, internetInvestigations America’s Alien Invasion By Preston James, Ph.D on October 8, 2016 You were never supposed to find out about […]

OBAMA VIL GJENINNSETTE OG ANSETTE IS-HÆREN FRA MOSUL I IRAK I SYRIA MED LØNN FRA WASHINGTON DC, OG GIR DEM FRI GJENNOMREISE

Obama vil gjeninnsette og ansette IS-hæren fra Mosul i Ir… Nyheter 15.10.2016 11:46 Publisert Nyheter fra Veterans Today i dag: NEO – US Mideast Foreign Policy a bungled affair? Another one: He Touched my Vagina US Suffers Massive Defeat as Terrorists Crushed in Northern Aleppo From Russia with Love  For an Islamic Liberation Theology NEO – The […]

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.