Bloggnorge.com // Nyheter
Start blogg

Nyheter

www.lyttlitt.wordpress.com

USA avslørt i å ha lekt at de førte krig mot IS da de flyttet terrorister inn i Syria

Kategori: Russland | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 22. oktober , 2017 kl. 08:16

Breaking: US Caught Faking War on ISIS as Terrorists Moved by US into Syria

6
135

The Russian Defense Ministry has accused the US-led international coalition of “simulating” the fight against ISIS in Iraq. The coalition conducted fewer airstrikes in Iraq in September while well-armed terrorists crossed into Syria, Moscow added.

Despite being almost encircled by the Syrian Arab Army (SAA) in Al-Mayadeen, Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL) terrorists continue to replenish their ranks and supplies in the Euphrates Valley, where the US-led Syrian Democratic Forces (SDF) are conducting their own operation against terrorists in the resource-rich region of Syria, the Russian Defense Ministry said.

Les resten:

 

STEVE KANGAS, UNTIL YOU KNOW HIS WORK, YOU WILL NEVER UNDERSTAND WHO IS BEHIND TRUMP

By Gordon Duff, Senior Editor on July 14, 2016

The Origins of the Overclass

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2016/07/14/steve-kangas-until-you-know-his-work-you-will-never-understand-who-is-behind-trump/

 

Svart stammekultur (stammeorganisasjon) kontra Sionistisk politistat Black Tribalism vs Zionist Police State By J. Speer-Williams 7-19-16 American Blacks are being set up to lose! http://www.rense.com/general96/blctribalism.htm Denne mannen har undervist i Kina, og det var interessant å lese om hvordan han opplevde det, og særlig hva han sier om Mao… i motsetning til hva alle andre har […]

OBAMA ERKLÆRTE UNNTAKSTILSTAND I AUGUST MENS MEDIA IGNORERTE DET – SIKRE EIENELENE DERES

Boy With Autism Fails Exams, Receives The Most Unexpected Letter From School http://www.boredpanda.com/autist-boy-fails-test-school-letter-ben-twist/ Obama erklærer unntakstilstand i USA nå: ALERT: Secure your assets now! Obama signs executive order for martial law in August 2016, while media ignores it! http://investmentwatchblog.com/alert-secure-your-assets-now-obama-signs-executive-order-for-martial-law-in-august-2016-while-media-ignores-it/

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.